Etusivu » Ohjausta ja tietoa » Team Finland verkosto
Tulosta

Team Finland -verkosto

Team Finland -verkosto edistää Suomen taloudellisia ulkosuhteita, maakuva- ja promootiotyötä, yritysten kansainvälistymistä sekä Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja. Sen tavoitteena on tehostaa näiden sektoreiden suomalaistoimijoiden välistä yhteistyötä.

Team Finland -verkoston ytimen muodostavat työ- ja elinkeinoministeriö, ulkoministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä näiden tulosohjauksessa olevat julkisrahoitteiset organisaatiot ja ulkomaiset verkostot. Team Finland -verkostolla on yhteinen, valtioneuvoston toteuttama ohjaus. Sen ulkomaisesta toiminnasta vastaavat yli 70 paikallista tiimiä eri puolilla maailmaa.

Finnpartnershipin tehtävänä on edistää taloudellista ja sosiaalista kehitystä tukemalla suomalaisten yritysten kaupallisia hankkeita kehitysmaissa. Tuemme suomalaisen osaamisen hyödyntämistä kehitys- ja ympäristövaikutuksiltaan myönteisissä hankkeissa, joiden hyöty kohdistuu sekä suomalaiselle toimijalle että kohdemaahan. Suomalaiset yritykset kansainvälistyvät yhä uusille alueille. Me haluamme, yhteistyössä muiden Team Finlandin jäsenten kanssa, auttaa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään.

Team Finland -yhteyshenkilö Finnpartnershipissä on ohjelmajohtaja Siv Ahlberg, puh. 050 350 4307, etunimi.sukunimi@finnpartnership.fi.

Suomen ulkomaanedustustojen uunituoretta kauppa- ja talouspoliittista raportointia on jo vuosien ajan julkaistu sivustolla www.kauppapolitiikka.fi. Tämä raportointi on siirretty Team Finland -sivustolle osana Team Finland -verkoston tuottaman maa- ja markkinatiedon kokoamista yhteen.

Lue lisää Team Finlandin kotisivuilta. Tavoitat Team Finlandin edustajat myös puhelimitse numerosta 0295 020 510 tai voit jättää yhteydenottopyynnön täällä, ja sinuun ollaan yhteydessä muutaman päivän sisällä!