Etusivu » Ohjausta ja tietoa » Asiantuntijatietokannat
Tulosta

Asiantuntijatietokannat

Kun tavoitteena on saada yksityiskohtaisempaa neuvontaa esimerkiksi tiettyyn kohdemaahan tai toimialaan liittyen, suosittelemme ulkopuolisten asiantuntijoiden erityisosaamisen hyödyntämistä. Asiantuntijoita voi kartoittaa esimerkiksi Yritys-Suomen asiantuntijahaku-palvelun kautta, joka on laaja ja monipuolinen palvelu liike-elämän asiantuntijan löytämiseksi yrityksen kulloiseenkin tarpeeseen. Asiantuntijahaut voidaan suorittaa mm. toimialan, konsultin osaamisalueen, aikaisemman kokemuksen tai maantieteellisen sijainnin perusteella.

Yrittäjälle hakupalvelu on maksuton tapa löytää tarvitsemansa osaaja.

Asiantuntijalle palvelu on ilmainen markkinointipaikka osaamisensa ilmoittamiseen. Asiantuntijaksi rekisteröityminen tapahtuu henkilökohtaisia, suomalaisia verkkopankkitunnuksia käyttämällä osoitteessa oma.yrityssuomi.fi. Asiantuntija voi palveluun rekisteröityessään valita Finnpartnership-jäsenyyden, jolloin ohjelman tuntemusta omaavat asiantuntijat on helppo löytää.

Cleantech Finland on Finpron operoima suomalaisten ympäristöteknologiayritysten verkosto, jonka tavoitteena on profiloida Suomi alan huippumaaksi. Cleantech Finlandin uusi verkossa toimiva SOLVED-asiantuntijapalvelu kokoaa yritykset, asiakkaat ja muut sidosryhmät, ongelmat ja niiden ratkaisut yhdelle alustalle, joka mahdollistaa aivan uudenlaisia toimintatapoja ja yhteistyön muotoja.

Nimensä mukaisesti asiantuntijapalvelun ytimen muodostavat Cleantech Finlandin verkoston asiantuntijat, oman alansa huippuosaajat. Palvelussa voi kuka tahansa kysyä, keskustella ja verkottua, mukana olevat nimetyt asiantuntijat tuovat omilla osaamisalueillaan keskusteluun ja esitettyihin haasteisiin sekä tuoreinta faktatietoa, näkemyksiä että käytännön kokemusta. Tähän mennessä palveluun on rekisteröitynyt noin sata asiantuntijaa.