Etusivu » Kehitysmaatuonti » Hyodyllisia kontakteja » Kontakteja kehitysmaalaisiin yrityksiin
Tulosta

Kontakteja kehitysmaiden yrityksiin

Finnpartnershipin Matchmaking-palvelu
Maksuttoman Matchmaking-palvelun avulla yritykset voivat etsiä uusia yhteistyömahdollisuuksia sekä ilmoittaa omista hankkeista, joihin etsitään liikekumppania. 
 
Centre for the Promotion of Imports from developing countries (CBI)
Alankomaissa sijaitseva Centre for the Promotion of Imports from developing countries (CBI) on johtava Eurooppaan suuntautuvaan kehitysmaatuontiin liittyvän tiedon ja asiantuntijuuden keskus. Sen tehtävä kehitysmaatuonnin asiantuntijana on edistää köyhyyden vähentymistä ja kaupan luomaa kestävää taloudellista kehitystä kehitysmaissa. Tällä hetkellä keskus toimii 23:lla eri toimialalla 49:ssä eri maassa ja sen kokonaisvaltainen tapa käsitellä tuonnin edistämistä kattaa monialaisia sektori- ja maakohtaisia ohjelmia ja palveluja kehitysmaiden PK-yrityksille sekä liiketoiminnan tukipalveluiden tarjoajille ja valtiollisille toimijoille.

CBI auttaa eurooppalaisia maahantuojia löytämään oikeat tavarantoimittajat. CBI ylläpitää eurooppalaisille yrityksille yritystietokantaa, joka sisältää tietoa luotettavista ja auditoiduista tavarantoimittajista kehitysmaissa ( http://bit.ly/ZIYajl ).

CBI:n perustamisesta vuodesta 1971 lähtien sen visio on pohjautunut kansainväliseen pyrkimykseen edistää globaalia oikeudenmukaisuutta ja kehitysmaiden todellisia päämääriä. Yli 40 vuoden ajan CBI on tarjonnut käytännöllistä ja liiketoimintaa muuttavaa tukea valtioille, liiketoiminnan tukipalveluiden tarjoajille ja vuosittain yli 700 PK-yritykselle. Siten CBI edistää toimijoiden tuonnin kasvua sekä työpaikkojen syntymistä ja taloudellista vakautta.
www.cbi.eu 

Swiss Import Promotion Program (SIPPO)
Swiss Import Promotion Program (SIPPO) toimii Sveitsin talouspoliittisen ministeriön (SECO) valtuutuksella.  Ohjelmaa hallinnoi Osec, Sveitsin virallinen ulkomaankaupan edistämisen toimisto.

SIPPO yhdistää maahantuojia 31:stä Euroopan maasta sopivien korkealuokkaisia tuotteita toimittavien tavarantoimittajien kanssa, jotka sijaitsevat 18 eri maassa Afrikassa, Aasiassa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Ohjelma identifioi luotettavia toimittajia ruokatarvike- ja non-foodsektorilta sekä teknologiateollisuuden ja kestävän turismin aloilta.

SIPPOn toiminta sisältää matchmaking-palveluita, kaupanedistämiskoulutusta ja konsultointia yrityksille, jotka toimivat kansainvälisillä markkinoilla. SIPPO organisoi eurooppalaisten maahantuojien kauppavaltuuskuntia kumppanimaihin ja tuo toimittajia Eurooppaan messuille ja tutustumiskäynneille. Lisäksi SIPPO tukee ja tekee yhteistyötä liiketoiminnan tukipalveluiden tarjoajien kanssa ympäri maailmaa.
www.sippo.ch


Kompass
Kompass on laaja business to business -tietokanta, johon on listattu yli 2,8 miljoonaa kansainvälistä ja kansallista yritystä. Tietokanta tuo yhteen ostajia ja myyjiä maailmanlaajuisesti. Kompassin avulla voi tavoittaa kansallisia ja kansainvälisiä ostajia, jotka ovat kiinnostuneita juuri tarjoamastasi tuotteesta tai palvelusta.

www.kompass.com


Chamber Trade
Chamber Trade on virtuaalinen business to business -tapaamispaikka, jossa yritykset voivat löytää uusia yrityskontakteja, jotka etsivät yhteistyökumppaneita tai haluavat myydä tuotteitaan tai palveluitaan. Tietokantaa pitää yllä Ruotsin kauppakamari, mutta on avoin yrityksille ympäri maailmaa.

www.chambertradesweden.se