Etusivu » News » Gateway to Asian Business - koulutusohjelma
Tulosta

Gateway to Asian Business - koulutusohjelma

”Asian Miracle” on kiistatta haaste meille suomalaisille. Tyynenmeren Aasia on noussut Kiinan ja Intian johdolla maailmantalouden voimapesäksi. Me suomalaiset voimme hyötyä siitä olemalla aktiivisia tai antaa muiden korjata hyödyn katsomalla sivusta. Valinta on meidän.

Aasian kaupan asiantuntijayritys Avaintulos Oy järjestää 24.3. – 2.11.2015 yhdessä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa rekrytoivan kansainvälisen liiketoimintaosaamisen koulutusohjelman, ”Gateway to Asian Business FEC 7”. Kuusi edellistä Gateway-ohjelmaa vuosina 2006 – 13 ovat saaneet erinomaisen työnantaja- ja osallistujapalautteen.

Ohjelmassa Te valitsette hakijoiden joukosta parhaiten organisaationne tarpeisiin soveltuvan projektityöntekijän, jonka kanssa solmitaan yhteistyösopimus 150 päivän ajaksi. Ohjelman hakijat ovat ensisijaisesti kaupallisen, teknillisen tai juridisen korkeakoulututkinnon suorittaneita osaajia.

FEC-ohjelmien keskeinen päätavoite on, että ohjelman lähiopetusjakso, ulkomaan opetusjakso, osallistujan tutorointi ja projektityöjakso koulivat projektityöntekijästä ammattilaisen, jonka voitte rekrytoida ohjelman päätyttyä Aasia-operaatioittenne käynnistämiseen tai kehittämiseen.

Yrityksenne osallistumismaksu on noin 900 euroa/kk (+24 %) eli yhteensä 6.600 euroa (+24 %) valittua henkilöä kohden. Osallistumismaksu kattaa myös johtamani Kiinan ja Hongkongin opetusjakson syksyllä 2015 ja osallistujaorganisaatioiden tutoroinnista aiheutuvat kustannukset.

Koulutusohjelman lähiopetusjaksolla käydään läpi Aasian kaupan keskeiset osa-alueet: markkinointi, myynti, toimintavaihtoehdot Aasiassa, johtaminen, teknologian markkinointi, markkina- ja kilpailutilanneselvitykset, liikejuridiikka, rahoitus- ja maksujärjestelyt, logistiikka, liiketoimintastrategia, ostaminen Aasiasta, Aasian liiketoimintakulttuurit ja aasialainen liikeneuvottelutaito. Ohjelman opetuksellisena fokuksena ovat Kiina ja Intia.

Jos tulette siihen ajatukseen, että tämä ohjelma sopii organisaationne tarpeisiin, ottakaa yhteyttä allekirjoittaneeseen: jukka[at]avaintulos.fi tai 0400-622 878. Yksityiskohtaiset tiedot ohjelmasta saatte oheisesta esitteestä- Toivotan Teille menestyksellistä vuotta 2015.

Parhain Aasia-terveisin:

Jukka Lahtinen
Avaintulos Oy
Toimitusjohtaja
Gateway to Asian Business 7- ohjelman johtaja
jukka[at]avaintulos.fi
0400-622 878


Julkaistu 05.03.2015