Etusivu » News » Metropolia hakee yritysedustajaa keskustelemaan liiketoiminnasta kehittyvässä maassa
Tulosta

Metropolia hakee yritysedustajaa keskustelemaan liiketoiminnasta kehittyvässä maassa

Metropolia etsii tekniikan alan yritysedustajaa keskustelemaan liiketoiminnasta kehittyvissä maissa Metropolian opiskelijoille järjestettävään Töihin Etelään -tilaisuuteen.

Tilaisuudessa opiskelijat kuulevat kokemuksia siitä, millaisia haasteita kansainvälisen yritystoiminnan aloittamiseen liittyy ja minkälaista vastuunkantoa työ kehitysmaissa edellyttää suomalaisyritykseltä sekä sen työntekijöiltä. Puheenvuorossa yritysedustaja voi puhua myös mahdollisuuksista vaikuttaa paikalliseen yhteiskuntaan ja kehitykseen yritystoiminnan kautta.

Opiskelijoita kiinnostavat paljon yrityksen kansainvälistymiseen liittyvät kysymykset ja toivomme, että yritysedustaja kertoisi kansainvälistymisen haasteista ja mahdollisuuksista konkreettisten esimerkkien kautta nimenomaan kehitysmaakontekstissa.

Tilaisuuden kautta yrityksellä on mahdollisuus luoda suoria kontakteja kansainvälisestä yritystoiminnasta kiinnostuneiden tekniikan opiskelijoiden kanssa.

Tilaisuuden ajankohta on suunniteltu marraskuun ensimmäiselle viikolle. Yritysedustajan puheenvuoron kesto on noin tunti.

Lisätietoja opiskelijakunta METKAn Globaalit markkinat opiskelijan arjessa -hankkeesta:
Metropolian opiskelijakunta METKA on saanut ulkoministeriön rahoituksen vuoden 2015 aikana toteuttavaa Globaalit markkinat opiskelijan arjessa -hanketta varten. Hankkeen aikana toteutamme työpaja- ja tapahtumasarjan, jossa Metropolian opiskelijat tutustuvat globaalin kehityksen ja talouden teemoihin erilaisista näkökulmista.

Osana hankkeemme tapahtumasarjaa järjestämme marraskuun aikana Töihin Etelään -tilaisuuden. Hankkeen suunnitteluvaiheessa syksyllä 2014 opiskelijat olivat maininneet esimerkkinä ihanteellisesta yhteistyökumppanista tekniikan alan yrityksen, jolla olisi liiketoimintaa kehittyvässä maassa sekä kokemusta kehitysmaakontekstista ruohonjuuritasolla.

Töihin Etelään -tilaisuus on osa METKAn vuoden 2015 kehityskasvatushankkeen tapahtumasarjaa. Sarjassamme on lisäksi kuusi muuta työpajaa, joiden teemat ovat:
• Kulutustuotteen valmistus ja kierrätys
• Globaali ruoantuotanto
• Naiset, työllisyys ja kehitys
• Tulevaisuuden työllisyys Suomessa ja globaalisti
• Globaalien markkinoiden dokumentti-ilta
• Hanketyöryhmän suunnittelema DeCo-teemapäivä, jossa pureudutaan aurinkoenergian mahdollisuuksiin

Lisätietoja hankkeestamme löytyy opiskelijakunta METKAn sivuilta:
• "METKAn kehitysyhteistyöhankkeelle myönnetty valtionavustus!": http://metkaweb.fi/metkan-kehitysyhteistyohankkeelle-myonnetty-valtionavustus/
• ”Globaalit markkinat opiskelijan arjessa” – METKAn uusi kehityskasvatuskampanja on täällä!": http://metkaweb.fi/globaalit-markkinat-opiskelijan-arjessa-metkan-uusi-kehityskasvatuskampanja-on-taalla/

Keskustelen mielelläni lisää hankkeestamme ja Töihin Etelään -tilaisuudesta. Minut tavoittaa puhelimitse numerosta 050 3555 301.

Parhain terveisin,

Elli Keränen 
Hankekoordinaattori (kehityskasvatus)
Project Coordinator (Development Education)

Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta - METKA
The Student Union of Helsinki Metropolia University of Applied Sciences
Bulevardi 29 B
00180 Helsinki
Puh. / Tel. +358 50 3555 301
E-mail: kehy[at]metkaweb.fi
www.metkaweb.fi


Julkaistu 05.06.2015