Etusivu » News » SaferGlobe tarjoaa maksutonta koulutusta konfliktisensitiivisistä työtavoista
Tulosta

SaferGlobe tarjoaa maksutonta koulutusta konfliktisensitiivisistä työtavoista

SaferGlobe Finland ry tarjoaa koulutusta tukemaan yrityksenne valmiuksia suunnitella ja harjoittaa liiketoimintaa haurailla alueilla. Koulutus on maksuton.

Koulutuksen tavoitteena on tukea yrityksiä ja kansainvälisen liiketoiminnan ammattilaisia konfliktisensitiivisten toimintamallien omaksumisessa. Koulutus koostuu ennakkotehtävästä sekä varsinaisesta koulutusosiosta, jossa korostuvat käytännönläheisyys, interaktiivisuus ja keskustelut.

Koulutuksen aikana pohdimme mitä huolia ja hyötyjä haurailla alueilla toimimiseen liittyy – miksi liiketoiminta haurailla alueilla kannattaa. Lisäksi käymme läpi haurailla alueilla toimimiseen liittyviä keskeisiä käsitteitä kuten yritysvastuun, riskienhallinnan ja konfliktisensitiivisyyden käsitteet ja teemme käytännön skenaarioharjoituksen.

Koulutus voidaan järjestää joko suomeksi tai englanniksi ja sen pituus on tarpeidenne mukaan 60 tai 90 minuuttia. Koulutuspaikkana toimii yrityksenne omat tilat.

Koulutus on osa ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen tukemaa "Vakauttavaa kehitystä hauraisiin valtioihin" -hanketta. Hankkeen toteuttava SaferGlobe Finland ry on tutkimusverkosto, joka tuottaa korkeatasoista tutkimusta ja asiantuntijapalveluita kestävän rauhan ja turvallisuuden ylläpitämiseksi.

Ota yhteyttä!

Aino Friman
projektikoordinaattori
puh. 044 341 0811
email. konfliktikompassi[at]saferglobe.fi
www.saferglobe.fi/konfliktikompassi


Voit varata koulutuksen myös oheisen linkin kautta:
http://goo.gl/forms/isPNK20FNB


Julkaistu 18.09.2015