Etusivu » News » Löydä turvallinen liikekumppani kehitysmaista Finnpartnershipin Partner Search –tietokannasta
Tulosta

Löydä turvallinen liikekumppani kehitysmaista Finnpartnershipin Partner Search –tietokannasta

Finnpartnershipin Matchmaking-asiakkuudessa on tällä hetkellä 250 kehitysmaayritystä, jotka etsivät suomalaista yritystä vienti-, tuonti- tai JV–kumppaneiksi tai teknologian tarjoajiksi. Aloitteita ja tiedusteluja on kaikkiaan 36 maasta Aasiasta, Afrikasta ja Latinalaisesta Amerikasta ja ne löytyvät Finnpartnershipin kotisivuilta Matchmaking–painikkeen alta kohdasta ”Partner Search”. Useille hakijoille on nimetty suomalainen konsultti, joka aktiivisesti etsii kyseiselle yritykselle kumppania Suomesta ja johon voi olla yhteydessä.

Kunkin yrityksen profiilissa kerrotaan yrityksestä ja kuvataan, millaista liikekumppania he ovat etsimässä. Finnpartnership on tarkistuttanut hakijayritysten taustat ja tarkastajan nimi ilmenee profiilin loppuosassa. Siltä löytyy myös tieto suomalaisesta kontaktihenkilöstä, jos sellainen on tarjolla. Mikäli kumpaakaan tietoa ei ole löydy, tarkastuttaa Finnpartnership yrityksen taustat pyydettäessä. Suomalaisyritykselle pyritään aina tarjoamaan mahdollisimman luotettava kumppani.

Tietokannasta löytyy myös kehitysmaiden suuryrityksiä, joilla mahdollisesti voisi olla kiinnostusta suomalaisia tuotteita ja teknologioita kohtaan. Yritysten yhteyshenkilöt löytyvät julkisesta tietokannasta ja suomalaisyritykset voivat ottaa heihin vapaasti yhteyttä. 

Julkaistu 03.01.2016