Etusivu » News » Finnpartnershipin liikekumppanuustuen hakeminen uudistuu vuoden 2016 alussa
Tulosta

Finnpartnershipin liikekumppanuustuen hakeminen uudistuu vuoden 2016 alussa

Vuoden 2016 alusta Finnpartnership –liikekumppanuustukihakemusten ja -päätösten käsittely uudistuu. Paperisia hakemuksia ei oteta vastaan 31.12.2015 jälkeen. Tukihakemusten käsittely ja kaikki siihen liittyvä kirjeenvaihto tukihakemusten käsittelystä maksatuspyyntöihin tulee tapahtumaan ulkoasiainministeriön asiointipalvelun kautta. Tukihakemukset jätetään sähköisiä lomakkeita käyttäen asiakkaan oman asiointitilin kautta. Asiointitili otetaan käyttöön Katso -tunnistautumisen kautta. Tarkemmat Katso -käyttäjän ohjeet ovat osoitteessa http://yritys.tunnistus.fi.

Uudistuksen jälkeen hakijaorganisaatio voi itse sujuvasti seurata asiointitilin kautta ulkoministeriön asiointipalveluun lähetettyjä asiakirjoja ja niihin liittyviä tiedoksiantoja. Tarkempi ohjeistus asiointipalvelun käytöstä ja tarvittavat verkkosivulinkit tulevat Finnpartnerhipin verkkosivuille tammikuun 2016 alussa.

Ennen varsinaisen hakemuksen jättämistä hakija voi jättää perustietolomakkeen, jossa ilmoitetaan hakijaorganisaation tiedot. Varsinainen hakemus voidaan jättää myöhemmin hakemuslomakkeella. Sekä perustietolomake että hakemuslomake tulevat Finnpartnershipin verkkosivuille 18.1.2016.


Julkaistu 18.12.2015