Etusivu » News » Tarjoamme ilmaisen koulutustilaisuuden vastuullisuudesta osana kannattavaa liiketoimintaa 16.6.2016
Tulosta

Tarjoamme ilmaisen koulutustilaisuuden vastuullisuudesta osana kannattavaa liiketoimintaa 16.6.2016

Tarjoamme ilmaisen koulutustilaisuuden vastuullisuudesta osana kannattavaa liiketoimintaa. Finnpartnership haluaa tukea vastuullista liiketoimintaa kehitysmaissa. Tarjoamme kiinnostuneille yritysedustajille ja varsinkin Liikekumppanuustuen hakijoille ympäristö- ja yhteiskunta-asioiden (Y&Y) työpajan, joka järjestetään kesäkuun 16., 2016 (klo 8.30 - 13.00, paikkana Finnfund, Uudenmaankatu 16 B, 3. krs, Helsinki).

Finnpartnershipin kustantaman työpajan aikana kartoitetaan ulkopuolisen asiantuntijan avustuksella Y&Y-asioita, joita vastuullisen liiketoiminnan kehittämisessä on otettava huomioon.

Työpajan on tarkoitus palvella suomalaisia toimijoita, joilla on tavoitteena menestyksekkään kansainvälisen liiketoiminnan kehittäminen tavalla joka huomioi ympäristö- ja yhteiskunta-asiat vastuullisella tavalla. Vastuullisuuden huomioiminen ennakoivasti antaa mahdollisuuden välttää tiettyjä liiketoimintaan liittyviä riskejä ja on myös perusedellytys julkisen tuen saamiselle kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisessä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Linda Aitio puh. 040 701 0768 / linda.aitio@finnpartnership.fi

Tervetuloa mukaan!

Julkaistu 01.06.2016