Etusivu » News » Finnish Water Forum hakee koordinaattoreita. Huom! DL 17.6.2016
Tulosta

Finnish Water Forum hakee koordinaattoreita. Huom! DL 17.6.2016

Finnish Water Forum (FWF) on suomalaisen vesisektorin toimijoiden yhdistys, jonka tehtävänä on tukea suomalaisen vesiosaamisen kansainvälisen liiketoiminnan kasvua. Toimintana tämä käytännössä tarkoittaa jäsenistön verkottamista mahdollisuuksiin ja toisiinsa sekä vaikuttamista toimintaympäristöön. Jäsenistö koostuu yli sadasta organisaatiosta, jotka ovat vesialan ministeriöitä, korkeakouluja ja oppilaitoksia, tutkimuslaitoksia, yhdistyksiä ja yrityksiä.

FWF hakee nyt koordinaattoreita, jotka auttavat valittujen maantieteellisten alueiden ja teemakohtaisten aiheiden valmistelussa, ml. kirjeenvaihto, web-sivu- ja uutispäivitykset, työryhmien ja tarvittaessa muut kokousvalmistelut, muistiinpanojen tekeminen sovitusti, sovittujen asioiden selvittely, yms. mikä kulloinkin tukee FWF:n toimintaa.

Hae koordinaattorin tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info@fwf.fi viimeistään 17.6.2016. Laitathan otsikoksi Koordinaattori. Lisätietoa koordinaattorin työstä antaa koordinaattori Sanni Eerikäinen, p. 050 91 22 652. Kysymyksiin FWF:n toiminnasta vastaa toimitusjohtaja Markus Tuukkanen, p.  040 8653175.

Lisätietoa löytyy täältä.

Julkaistu 08.06.2016