Etusivu » News » Liiketoiminta kasvuun yritysvastuun avulla: Finnpartnershipin yritysvastuutyöpajoja järjestetään taas syksyllä
Tulosta

Liiketoiminta kasvuun yritysvastuun avulla: Finnpartnershipin yritysvastuutyöpajoja järjestetään taas syksyllä

Mitä on yritysvastuu? Miten sosiaalisen vastuun kysymykset liittyvät yritysvastuuseen? Entä miten yritysvastuu ja yrityksen sosiaalinen vastuu voivat synnyttää menestystä, kilpailukykyä ja uusia bisnesmahdollisuuksia? Tule mukaan Finnpartnershipin työpajoihin kuulemaan lisää!

Finnpartnership järjestää syksyn ja talven 2017 aikana kaksi työpajaa, joiden tarkoitus on antaa osallistujille valmiuksia ymmärtää eri toimialoilla ja erilaisissa toimintaympäristöissä toimivien yritysten ihmisoikeusvaikutuksia. Työpajoissa käsitellään mm. yritystoiminnan sosiaalista vastuuta ja riskien arviointia, sosiaalisen vastuun riskiarviointia osana yrityksen muuta riskiarviointia sekä ihmisoikeuksia ja yritysvastuuta keinoina lisätä liiketoiminnan tuloksellisuutta ja synnyttää uusia bisnesmahdollisuuksia.

Tilaisuuden järjestää Finnpartnership yhdessä johtavan suomalaisen yritysvastuuasiantuntijan kanssa. Työpajat ovat maksuttomia ja avoimia. Erityisesti liikekumppanuustuesta kiinnostuneiden tai sitä hakeneiden yritysten uskotaan hyötyvän työpajaan osallistumisesta.

Tarkemmat ajankohdat sekä ilmoittautumisohjeet ilmoitetaan syyskuun uutiskirjeessämme sekä verkkosivuillamme.
Tervetuloa mukaan!


Lisätietoa:

Senni Muiniekka

senni.muiniekka@finnpartnership.fi

0407492529


Patrik Bredbacka

patrik.bredbacka@finnpartnership.fi

0405458447


Julkaistu 12.07.2017